PDK satser lokalt

Øystein Bjøndal LundInnenriks, MediaLeave a Comment

PDKs folkevalgte 2018

Partiet De Kristne (PDK) satser lokalt og hadde nylig sin første kommunalpolitiske samling. Dette var en svært grundig og god arbeidsøkt, og nå etableres det en samling for partiets folkevalgte en gang i kvartalet.
PDK har per i dag fire folkevalgte: Lars Kåre Katla på Bømlo, Jøran Ødegaard på Gjøvik, Magne Kristensen i Vennesla og Frank Rørheim i Froland kommune.

Under møtet var blant annet loven om kriminalisering av bruk av narkotika oppe til debatt. PDK er imot LAR der staten fremstår som langer. Det ble konkludert med at når den rusavhengige er motivert for behandling skal en gi dette og være åpen for å gi tilbud med det samme, og dersom de ønsker det selv kan de velge private aktører som for eksempel Evangeliesenteret.

PDK vant seier på dette området på Bømlo og fikk inn i Helsepolitisk plan at rusavhengige skal få dette tilbudet.

Den nye regjeringen er nå på plass med Venstre som regjeringsparti. Selv om PDK alltid er glad for en borgerlig regjering, er det tydelig at globalisme og nyliberalisme preger regjeringsplattformen. Norge trenger et verdikonservativt korrektiv på borgerlig side. Det er behov for PDK mer enn noen gang i norsk politikk.

Kontaktinfo:
Pressekontakt: Lisbeth Hoskuldsen
Mob. 952 98 848