Pressemelding: De Kristnes Ungdom oppfordrer til full boikott av Operasjon Dagsverk 2018

Øystein Bjøndal LundDKU, Israel, Media, Utenriks2 Comments

Ungdomspartiet til Partiet De Kristne, De Kristnes Ungdom (DKU), går inn for full boikott av årets Operasjon Dagsverk (OD), som i år støtter KFUK-KFUM Global. De og deres partnere står for en politikk som ikke er forenelig med demokratiske verdier. KFUK-KFUM går inn for å utslette verdens eneste jødisk stat, Israel, samtidig som de oppfordrer til boikott av israelske varer, noe som ikke fører til dialog. Dialog mellom Israel og palestina arabere oppnås ikke ved hjelp av boikott. DKU vil advare ungdommer i ungdomsskole og videregående skoler mot å delta på dette, og oppfordrer til boikott av årets OD. Vi anbefaler alle ungdommer å se informasjonsfilmen som MIFF har laget om OD 2018. Den er å finne på deres hjemmeside.

På vegne av DKU, Lars Jøran Storhaug, sentralstyremedlem.

2 Comments on “Pressemelding: De Kristnes Ungdom oppfordrer til full boikott av Operasjon Dagsverk 2018”

 1. Avatar

  Som dere nokk har skjønt, så begynner partiet de Kristne å bli et veldig aktuelt for de kristne. Dette fordi KRF så ut til å miste styringen etter de vraket bekjennelse-paragrafer som de hadde. Om dette hadde noe med kursendringen i partiet å gjør, vet jeg ikke. Men jeg ymter stadig frempå at partiene må vise mye tydeligere sin profil, slik at det blir lettere å se hvem man stemmer på! Det var mange som trodde at fikk vi bare en borgerlig regjering, ville spørsmål om kristne friskoler, være uproblematisk. I disse tider har vi en kulturminister som er kritisk til hvordan menigheter drives, osv. Er også kritisk til den nye ekteskapsloven, hvor det synes det er greit å vie like-kjønnede par i en kristen kirke? Eller for den slags skyld, dette med at barn skal ha tilgand til å bytte «kjønn» på nettet? Dette kommer til å bli en lang liste, men dette er bare et hint til dere. Er det noe i dette, at politikerne er velgernes talsmenn/kvinner og ikke motsatt? Men det er mere: For en tid siden var det noen partier som absolutt skulle ha søndagsåpne butikker, for en hver pris. Videre så har vi en finansminister som har begynt å gi fra seg myndighet til Brussel? Og Norge er jo ivrigere enn medlemslandene med å innføre EU-regler. Dette synes jeg er arrogant, da det ligger to folkeavstemninger til grunn for hvordan myndighetene skal forholde seg?Når det gjelder midtøsten så er det tragisk å høre hvordan hun uttaler seg. Etter mine begreper så forholder høyre seg ikke til vedtatt folkerett? Da NRK dekket det første innslaget fra Gaza-stripen, forsto jeg hvor vi hadde den nye utenriksministeren, Søreide! Da viste NRK at det veltet inn, på skjermen, på tusenvis av terrorister, ispedd kvinner og barn, hvor Reporteren forteller om disse «fredelige demonstrantene» som var «ubevæpnet med brannbomber og eksplosiver», hvor det ble brent hundrevis av bildekk for å skjule sine fredelige hensikter? Så kommer vår «troskyldige» minister inn på skjermen å uttaler: Norge fordømmer at soldatene skyter de fredelige demonstrantene med skarpt? Og videre sier hun at hun godt kunne forstå at de demonstrerer mot sine demonstranter. Der kunne jo noen fortalt den ferske ministeren at Israel tvangsflyttet sine borgere ut fra Gaza i bytte for fred? De fikk raketter i istedenfor!
  Dette er slike ting jeg føler er viktig. Tydelighet! Tror i de kommende tider at slike ting blir viktigere og viktigere.

 2. Avatar

  Endelig et parti som tar et klar og fornuftig standpunkt!
  Tusenvis av norske skolebarn blir ført bak lyset og lurte til å delta i en penge innsamlingsaksjon som skal støtte kampen mot Israel. Mens millioner av barn i verden har ikke en bolig, ikke en skole å gå til, og/eller ikke mat til å nære seg, og trenger virkelig hjelp, valgte bakmennene til Operasjon Dagsverk å støtte kreftene som kjemper for å utslette den eneste jødisk stat i verden. Dette er forkastelig og jeg håper at mange ungdom tar til fornuft og deltar ikke i dette.
  Hvis OD hadde hatt ekte omsorg for barn og ungdom som lever i nød ville de ha ikke drevet med denne «Palestina» propagandakampanje.
  Les mer om hvordan skoleungdom blir lurt: http://www.miff.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *