Resolusjon til støtte for Sylvi Listhaug

Øystein Bjøndal LundInnenriks, Ukategorisert20 Comments

Partiet De Kristne i Rogaland hadde sitt fylkesårsmøte i går 17. Mars 2018, og vedtok der å sende ut følgende resolusjon fra årsmøtet:

«Årsmøtet til PDK Rogaland vil gjerne uttrykke bekymring for den behandlingen justisminister Sylvi Listhaug har blitt utsatt for. Årsmøtet ser på denne behandlingen som et uttrykk for et usympatisk politisk spill, og vi tar derfor avstand fra den måten hennes politiske motstandere opptrer på.»

20 Comments on “Resolusjon til støtte for Sylvi Listhaug”

 1. Avatar

  Sylvi er blitt forferdeleg dårleg og urettferdig behandla pga fb-innlegg der ho reagerar på kvifor AP vil at fremmedkrigarar og terroristar skal ha norsk pass. Ho vil beskytte Norge. Ho bør heller få oppreisning!

 2. Avatar

  En bra resolusjon. Dersom KrF velger å felle Listhaug/regjeringen vil nok KrF være ute av tinget ved neste valg. Dette vil nok i aller høyeste grad gagne dere i.f.t. en velgerflukt. Men selv om mitt hjerte er mer hos dere enn hos KrF, hæper jeg inderlig at KrF ikke støtter det råtne spillet vi ser fra venstresiden og det meste av norsk media.

 3. Avatar

  Støtter Listhaug og reagere på hvor dorlig hun blir behandlet av sine motstandere, en skam

 4. Avatar

  GJELDER NORGES LOVER FOR SYLVI LISTHAUG – TO MISTILLITSFORSLAG – HVA NÅ ?
  Gjelder Norges lover for landets justisminister Sylvi Listhaug ? Grunnen til at jeg spør er den at hun i løpet av sin politiske karriere har gjort det ene overtrampet etter det andre, samt begått lovbrudd. Konsekvensene ble belønning med statsrådsstillinger. Andre med lignende forseelser og lovbrudd vill endt i fengsel.
  Høsten 2010 fremmet AP, SV og Rødt i Oslo bystyre mistillitsforslag mot den gang FRP`s byråd for velferd og sosiale tjenester Sylvi Listhaug. Mistillitsforslaget ble fremmet på bakgrunn av FRP-byrådens helt uakseptable håndtering av skandalen rundt Altea-prosjektet (sykehjemsskandalen i Spania) hvor byråden skuslet bort 35 millioner kroner samt at hun brøt informasjonsplikten til bystyret. I saken holdt byråden tilbake viktig informasjon slik at bystyrets mulighet til å gripe inn var sterkt begrenset.
  Mange stiller seg undrende til at hun ikke måtte svare for de 35 millionene og at dette sammen med mange andre overtramp og flere lovbrudd bør kvalifisere til fengselsstraff. Konsekvensene ble belønning og ikke straff.
  Gjelder Norges lover for Sylvi Listhaug ? På nettet leser jeg om en kvinne i 40-årene som i 2016 ble dømt til 30 dagers fengsel for trygdebedrageri på 120 000 kroner. Listhaugs skusling med skattebetalernes kroner på 35 millioner og tilbakehold av viktig info fikk ingen negative konsekvenser. Men ble derimot belønnet med plass i regjeringen som landbruksminister, integrerings- og innvandringsminister og nå som justisminister. En kvinne uten posisjon får 30 dagers fengsel for skusling med skattebetalernes kroner på 120 000.
  I disse dager stilles det mistillitsforslag da justisministeren har lagt ut på sin facebookside «AP mener at terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet – lik og del». Pluss at hun hadde koblet teksten til et bilde av krigere fra opprørsgrupper i Somalia. Bildet hadde hun ikke rett til å bruke.
  Listhaugs rulleblad blir lengre og lengre og tirsdag 20. mars blir det avgjort om hennes rullebladkarriere stoppes eller forlenges. Hennes støttespillere mener at saken er oppgjort og ute av verden da hun gjentatte ganger har bedt om uforbeholden unnskyldning. Hva andre som begår overtramp og lovbrudd ? Hva med kvinnen som svindlet NAV for 120 000 (ovenfor) ? Ville hun ha sluppet fengselsstraff om hun flere ganger bad om uforbeholden unnskyldning ?
  Hvilken rettsstat har Norge og hvilken rettssikkerhet har du og jeg. For dette handler ikke bare om Listhaug. Dette handler også om likhet for loven og rettferdighet. Den ene får belønning for lovbrudd og den andre får straff.
  Hurra for Rødt som stilte mistillitsforslag og hurra for Rødt som står på for folk som sliter med ekstra utfordringer.
  Gunn Pound

  1. Avatar

   Nå ser det ikke ut som Jonas Gahr Støre må stå til ansvar for sine kriminelle handlinger heller da. Han leide inn polakker for å pusse opp villaen sin ( svartarbeid ) han tok med seg håndknyttede tepper som han hadde fått i utlandet, for å pynte opp hjemme hos seg, og han lyver folk midt i trynet. Dess mer penger en har dess grådigere blir en visst. Jeg tror Støre står opp for EN mann og det er seg selv!

 5. Avatar

  Sylvi Listhaugs er virkelig trakassert på verste måte, dette er skremmende fordi Listhaugs vil ta vare på vårt land og ikke slippe inn terrorister til vårt land. Dette er det styggeste vi har opplevd etter Quisling, håper virkelig at KrF støtter regjeringen og stemmer mot mistillitsforslaget.

 6. Avatar

  Bare overse ovenstående kommentar, hun er en marxist leninist («Rødt»), og er svært lite opptatt av skattebetalere. Hennes påstander er både falske og uriktige om SL.
  Rødt har i Oslo sammen med det rød-rød-rød byrådet skuslet bort flere hundre millioner kroner i forbindelse med kjøp av boliger til langt over markedspris, der sosialisten Geir Lippestad var ansvarlig, uten at hun har høynet sine øynebrun.

  —-
  Jeg synes ovenstående vedtak er flott og modig. Jeg støtter det. Takk.

 7. Avatar

  Her ser vi et glimrende eksempel på å stoppe en fritt talende politikker og hvor venstre siden i tillegg til KRF prøver å sette munnkurv på Sylvi Listhaug.
  Det som alle disse på venstre siden inkludert KRF har glemt at for en gererasjon siden hadde vi Norge en krig med nazi makten i Europa.
  Hva var det den brutale krigen gikk ut på?
  Vi vet at Norge sloss for sin frihet, med andre ord en frihet til å tenke og utrykke seg nøyaktig slik som den enkelte av oss selv måtte ønske.
  Ingen i vårt land skal gå rundt med en munnkurv, med andre ord alle har rett til å si og tenke nøyaktig som en selv ønsker.
  Skulle vedkommende komme med en uttalelse eller en påstand som oppfattes som krenkende har vi i Norge et rettsvesen som skal ta seg av slike problemstillinger.
  Hva er det som vi ser pr. i dag i det politiske liv.
  Faktisk hele Norge er vitne til at opinionen er i ferd med å sette munnkurv på en folkevalgt politikker som er veldig aktiv på Stortinget.
  Er det slik vil ha det i Norge, eller ikke ?

 8. Avatar

  Bare det å kaste seg på et mistillitsforslag fra landets mest kristenfiendtlige parti,sier vel sit om krf!

 9. Avatar

  Jeg er ikke for de som skal kneble andre for sin egen vinning. De har vært ute etter Listhaug i lengere tid og hun har måte tåle mye drit. Hvordan er det med oss velgere har vi ikke noe vi skulle sakt. ?
  Jeg ønsker alt godt for Listhaug.

 10. Avatar

  Det graves vendes og snus, som var alle bønder i blindgrøften, og muldvarper, men hvor meget er «spiselig». Det jeg vil si er: Sylvi har tålt meget usaklig kritikk. Hennes tale og hensyn er klar som sola. D er Norges folks ve og vel. Sannheten tåler ikke mer slikt direkte lyssetting. Hun advarer mot å gi terrorister og drapsmenn innpass. Det hun egentlig sier; er at AP Jens G Støre favoriserer, å heller vil ta i mot de karene, enn å tape sin mulighet, men ikke fordi han ikke forstår hvor farlig slike individ er, men fordi han vil ha hånden på roret selv. Da bryr han seg katten i folket og sikkerheten og hvilke virkemidler som må til. -Hun Sylvi må først felles, bort for at Jens får sin plass han mener seg fortjent til. Jeg er for AP men absolutt ikke slik han styrer dette partiet på reva.

 11. Avatar

  Den dama fortjener all støtte, for Makan til mobbing hun blir utsatt for. Så jeg synes alle med litt rett ferdig sans burde støtte henne unisont

 12. Avatar

  PDK har skjønt det som andre kristne partier er milevidt unna til å forstå…: Gud tilgir alltid! Derfor er det ikke gitt noe menneske på jord til å overprøve Hans avgjørelser. Sylvi har bedt om unnskyldning, men drives fortsatt fra skanse til skanse av maktsyke personer.

  Tilgivelse og tillit er to forskjellige ting, sier Hareide. Ja, til en viss grad, men etter tilgivelse, er det alltid rom for å bygge opp ny tillit. Mennesker har krav på å få en sjangse. Det blir helt feil å skyve dem ut i kulden og støte dem ut! Sylvi Listhaug er en altfor god person til å ofres i så måte!

 13. Avatar

  Tillit kan bygges opp, ja, men da må man vise seg tilliten verdig, og slutte å lyve. Sylvi Listhaug presenterte ikke sannheten i Facebook-innlegget. Sannheten var at det var stort flertall for å frata terrorister og fremmedkrigere passet. Uenigheten gikk på hvilken instans som kunne gjøre dette, politiet eller domsstolene. Det vil derfor ta tid å få tillit til Sylvi Listhaug igjen, og det krever at hun holder seg borte fra løgn og overforenkling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *