Kommune og fylkesvalget 2023 Et valg der vi gjør flotte målinger om til et godt valgresultat med din hjelp. Slik kan du bidra til Konservativt´s valgkamp i 2023.

Ønsker du å bidra økonomisk kan du bruke en av disse 3 måtene. Eller du kan donere litt av tiden din i skjemaet under.

50 KR

Bidra med alt fra 10,- til 50,- måneden. Du er nå med på å bidra til at vi kan nå enda flere med "Norges beste partiprogram".

Bidra nå!

200 KR

Bidra med alt fra 50,- til 200,- måneden. Du er nå med på å bidra til at vi kan nå enda flere med "Norges beste partiprogram" i Norge og et steg nærmere å nå målet vårt om å komme inn på Stortinget.

Bidra nå!

500 KR

Bidra til å få Konservativt valgt inn med alt fra 500,- og oppover. Du er nå med på å sørge for at Konservativt kan nå enda flere med "Norges beste partiprogram". Med din støtte er vi et steg nærmere å bli valg inn.

Bidra nå!

Har du noen spørsmål er det bare å kontakte oss!

Vi vil gjerne høre fra deg!

For å nå målet om et rekordvalg for Konservativt trenger vi mange medlemmer og frivillige som kan bidra med å overbevise velgere. Fyll ut skjemaet under for å komme i gang! Skriv gjerne ned hvilke politiske saker du brenner for i kommentarfeltet. Fortelle oss gjerne om du allerede er medlem eller ikke i Konservativt og hvor i landet du bor. Om du ønsker å bli medlem eller ikke. Hva du kunne tenke deg å hjelpe Konservativt med i valgkampen i skjemaet. Du kan krysse av for flere valg. Vi søker spesielt deg som er opptatt av sosiale medier og som kunne tenke deg å bidre på Konservativt´s plattformer.

Kontaktinformasjon

    Jeg samtykker til at PDK kan lagre informasjonen jeg fyller ut for å kontakte meg med oppgaver i valgkampen, og at min informasjon kan deles med nærmeste lokallag- og fylkesslag.

    Del denne siden