Dagen er tydelig blitt et medlemsblad for KrF

RedaksjonenFamilie, MediaLeave a Comment

straffelovens § 185

Dagen kunne den 19. juli melde at såkalte eksperter på faktasjekking og konspirasjonsteorier advarer mot PDK. Skrevet av Kjell Skartveit

Dagen er tydelig blitt et medlemsblad for KrF

Det viste seg nemlig at et medlem av PDK hadde postet et innlegg på Facebook med det de mente var et konspiratorisk innhold. Skal vi forstå de vise herrene rett, er slike innlegg visstnok farlige for demokratiet.

På grunn av påstandene fra faktasjekkerne, ble saken blåst opp på avisens forside. Man skulle nesten tro at et medlem av PDK hadde forsøkt seg på statskupp. Men det handlet altså bare om et innlegg på Facebook som ledelsen selv hadde fjernet. Men faktasjekkerne vet mer. De kan fortelle at PDK har et stort problem med konspirasjonsteorier, og at vi omfavner alt fra «Trumpleiren». Bjørn Are Davidsen sier det henger sammen med å være i opposisjon, underforstått: Å sympatisere med Trump er farlig, og at det å være i opposisjon er det samme som å akseptere konspirasjonsteorier.

Ingen av dem ser at også hos USAs demokrater flommer det over av konspirasjonsteorier. Det bør være nok å nevne Russian collusion. Hva vi bør være klar over, er at såkalte faktasjekkere har en politisk agenda media ikke er flinke nok til å avdekke. Men så kommer den interessante nyheten. Samme dag kunne Dagen også fortelle at den norske kvinneaktivisten Christina Eline Ellingsen har vært i flere politiavhør på grunn av sine påstander om at menn ikke kan bli kvinner, og at selv Fox News dekker saken.

Politiets aksjon overfor Ellingsen

Er en konsekvens av at Stortinget i 2019 inkluderte kjønnsidentitet og seksuell orientering i straffelovens § 185. Da er det interessant å notere seg at faktasjekkeren Bjørn Are Davidsen på Facebook har gitt uttrykk for at det er en konspirasjonsteori å påstå at dette er hva radikal kjønnsteori betyr for friheten vår. Christina Eline Ellingsen risikerer fengsel, men det er visstnok en illusjon og konspirasjon. Og da er vi kommet til det store spørsmålet: Hvorfor sier ikke Dagen noe om hvilke partier som støttet endringen av straffelovens §185?. Hvorfor skriver ikke Dagen at KrF støttet endringen, og at KrF er fornøyde med den behandlingen Christina Eline Ellingsen får.

Les også  Hva har vi mistet i Norge de siste 10 år ?

I KrFs øyne er nemlig Christina Eline Ellingsen en hatefull mobber og farlig for sine omgivelser. Hun våger nemlig å si at det ikke er mulig å være født i feil kropp. Slike påstander har KrF vært med å kriminalisere. Så blir spørsmålet?

Hvilket parti er det da som virkelig er farlig?

Er det Krf som har bidratt til at familien ble inkludert i en svært radikal diskrimineringslov og som var med å inkludere seksuell orientering og kjønnsidentitet i straffeloven, eller er det PDK der flere medlemmer vil beskytte rettsstaten i møte med smittevernstaten. Som ikke er redd for å gå i opposisjon til dagens politisk korrekte klamme majoritet? Uansett. Det som er farlig for demokratiet er når opposisjon knebles og stigmatiseres og når medier som Dagen ikke opptrer som uavhengige aktører.

For Dagens del er det tydelig at de er blitt et medlemsblad for KrF.

Del dette