Dette bekymrer meg!

RedaksjonenInnenriks

Nei til elektrifisering av sokkelen
Det som står i artikkelen under er resultatet av politikken som har blitt ført. Vil me ha det? Ikkje eg, iallfall!!!! Skrevet av Lars-Kåre Katla folkevalgt PDK Bømlo

Som folkevalgt for PDK har eg advart mot dette over lengre tid!

Utenlandskablene og kraftutvekslinga med utlandet er belastende for Norsk industri og også arbeidsplasser! Norge har vannkraft som er velsignelsen av mykje regn og snøsmelting. Industri og gode arbeidsplassar har blitt bygt opp møysommelig. Industrien har hatt konkurransefortrinn med billig straum som no er borte. Bøndene får også merke dette med vesentlig større utgifter. Fører dette til at dei må gi tapt, er det katastrofalt for landet som allerede har ein sjølvforsyningsgrad som er faretruende låg.
Fiskerinæringa kjemper mot høge drivstoffutgifter, i tillegg kjem havvind som vil leggje beslag på viktige fiskeområder!
PDK var tydelig imot denne utviklinga i valgkampen, men partiet var ikkje interressant nok! Det me opplever no er resultatet av globalistisk politikk som har vore ført i fleire år, og som fortsetter.
PDK er for nasjonalstaten, vil sikre Norske arbeidsplasser og næringsliv, stoppe utbygging (og fjerning) av vindmøller.
Eg meiner fortsatt at dette er riktig politikk for Norge!
Det som står i artikkelen under er resultatet av politikken som har blitt ført. Vil me ha det? Ikkje eg, iallfall!!!!
Fra nettavisen sin artikkel
“Defa Gruppen har stoppet investeringer på grunn av de utforutsigbare strømprisene. – Uforutsigbarheten er det verste for industrien, sier direktøren.”
Billig kraft

“- En av grunnene til at vi valgte Nesbyen, var tilgangen på billig kraft. Vi har vært der siden 1960-tallet, svarer Klungseth. Defa Gruppen er en viktig arbeidsgiver for det lille lokalsamfunnet i Hallingdal, med 120 ansatte på lønningslisten.

Les også  Resolusjon til støtte for Sylvi Listhaug

Defa Gruppen omsatte i fjor for temmelig nøyaktig 1 milliard kroner, har totalt 500 ansatte og har vært et familieselskap siden 1946. Hovedkontoret er på Billingstadsletta i Bærum, og kundene er hovedsakelig bilindustrien.

Klungseth sier at usikkerheten kommer veldig raskt, og når du må ta beslutninger, kan du ikke leve med denne usikkerheten.”

Del dette