DKU oppfordrer til full boikott av OD 2018

AdminDKU, Israel, Media, UtenriksLeave a Comment

OD 2018, Operasjon dagsverk 2018

Operasjon Dagsverk 2018

Operasjon Dagsverk 2018. Ungdomspartiet til Partiet De Kristne, De Kristnes Ungdom (DKU), går inn for full boikott av årets Operasjon Dagsverk (OD), som i år støtter KFUK-KFUM Global. De og deres partnere står for en politikk som ikke er forenelig med demokratiske verdier.

KFUK-KFUM går inn for å utslette verdens eneste jødisk stat, Israel, samtidig som de oppfordrer til boikott av israelske varer, noe som ikke fører til dialog. Dialog mellom Israel og palestina arabere oppnås ikke ved hjelp av boikott. DKU vil advare ungdommer i ungdomsskole og videregående skoler mot å delta på dette, og oppfordrer til boikott av årets OD. Vi anbefaler alle ungdommer å se informasjonsfilmen som MIFF har laget om OD 2018. Den er å finne på deres hjemmeside.

På vegne av DKU, Lars Jøran Storhaug, sentralstyremedlem.

Fra OD sin nettside.

Hva er OD?

Vi er Norges største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom. Vi jobber for en bedre verden ved å sette global urettferdighet på timeplanen i den norske skolen. Vi sprer kunnskap og engasjement for en mer rettferdig fremtid for alle.

Ved å delta på OD kan elever ved norske skoler lære mer om globale spørsmål og frivillig velge å jobbe en dag til inntekt for et prosjekt som bidrar til en bedre verden. Våre holdninger og handlinger former verden, og vi jobber for at ungdom i hele verden skal få påvirke avgjørelser som angår vår felles fremtid.
Ungdom skal styre verden i morgen, og vi kan ikke overlate alle veivalgene til voksne i rike land. Vi er alle i samme båt, og alt henger sammen. Du står sammen med titusenvis av ungdommer fra Norge og andre steder i verden hvis du deltar på Operasjon Dagsverk.

 

Del dette