Et JA til HVA ?

AdminFamilie, InnenriksLeave a Comment

KRF Et ja til hva?

Ser i Stange avisa uke 34 leserinnlegget «Ja til mer pride»

Ser i Stange avisa uke 34 leserinnlegget «Ja til mer pride», skrevet av Stange Høyres Per Olav Hansen som svar på vårt innlegg tidligere i sommer. Da rettet vi en del spørsmål til ordfører Røhne om bruken av pride flagget utenfor rådhuset på Stange, som er en offentlig bygning. Ordfører Røhne har dessverre ikke svart på spørsmålene som vi stilte han, deriblant spørsmålet om andre organisasjoner og politiske ideologier også kan få sine egne flaggdager utenfor rådhuset.

Hansen retter på innlegget vårt når han skriver at panfili

Ikke er det samme som pedofili. Det er kanskje mulig det, men i definisjonen Hansen bruker fra Wikipedia glemmes det en faktor som også gjelder for panfili, nemlig alder. Altså «uavhengig av alder på den man forelsker seg i.» Vi antok at aldersvariabelen ikke alltid bare er oppadstigende, men også kan gå nedover og nærme seg lavalder og mindreårige. Pan på gresk, betyr alle.

Vet vi egentlig hva pride handler om og hva pride flagget betyr? Han som designet og sydde flagget var homofil og aktivist. Han sa dette om flagget; «Dette flagget handler om makt.» Så var han også kunstner og hadde opprinnelig både rosa og turkis med, der rosa stod for sex. Handler pride om mangfold og toleranse for annerledeshet?. Eller handler det om økt seksualisering, økt kjønnsforvirring og økt sexfokusering i- og av samfunnet vårt! Slik vi oppfatter det, er det det siste som er i fokus.

De som vokser opp i vår tid i barnehager

Kan få høre om regnbuefamilier, at alt er tillatt og at alt er like normalt. De kan bli spurt allerede i barnehagen om «hvilket kjønn føler du at du er?» Kanskje vil barnebarnet ditt komme til deg å hviske deg forsiktig i øret» Er jeg gutt eller jente?» «Hvem er jeg i dag? I går var jeg gutt.» I Sverige har dette blitt virkelighet. I noen barnehager får ikke personalet lov til å møte det enkelte barn med «Du er gutt» eller «Du er jente.» Både gutt og jente blir kalt «hen». Ledelsens tankegang er følgende; «Man kan jo ikke vite hva den enkelte vil føle seg som i fremtiden.» I Oslo har noen barnehager egne «pule rom». http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=175310

PDK Stange sitt syn er at dette er svært uheldig for barna.

Det skaper stor forvirring og usikkerhet om kjønn og identitet. Utgangspunktet er ikke barnas behov, men noe som voksne mennesker kommer og pådytter dem. Dette er grove overtramp som blir begått mot noen barnehagebarn i vårt samfunn.

Senere i livet kan en ung kvinne finne en naken manns kropp i damegarderoben fordi han føler seg som kvinne. Han har juridisk rett til å være der. Han hadde mulighet til å bruke eget avlukke i garderoben, men det var tydeligvis ikke interessant. Dette har en kvinne i Trøndelag allerede opplevd. Hun ble utrygg og ukomfortabel med situasjonen og klagde. Andre gangen dette hendte, med samme mannskropp, fikk hun beskjed om at dette måtte hun godta for mannen var juridisk kvinne. Noe han har fikset hos Skatteetaten.

Da media var opptatt med den nye kjønnsnøytrale ekteskapsloven i 2008/2009.

Arbeidet Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner for at sadomasochisme skulle aksepteres som normalt av helsevesenet og ikke lenger bli stemplet som psykisk sykdom. Dette fikk de gjennomslag for i Norge i 2010. Vi stiller spørsmål om dette kan karakteriseres som normal seksuell aktivitet selv om vi lever i 2020.

Vi som våger å si at vi ikke støtter pride og som er imot denne type flaggheising utenfor offentlige bygninger, blir ofte uglesett i våre dager. Det å stå for noe annet enn det pride representerer, altså annerledeshet, gjelder visst ikke oss! Det går kun den ene veien. Dette er motsatsen av toleranse.

PDK Stange

Solveig Hansen og Eva Irene Kosberggrind

 

Kilder: Bufdir.no

Kjell Skartveit: Normløst

vg.no

wikipedia.no

gilbertbaker.com

Del dette