Felles pressekonferanse PDK og Demokratene

RedaksjonenInnenriks, PDKLeave a Comment

Geir Ugland Jacobsen fra Demokratene og Erik Selle fra Partiet De Kristne (PDK)

Geir Ugland Jacobsen fra Demokratene og Erik Selle fra Partiet De Kristne (PDK) gjennomførte i går en felles pressekonferanse.

Deler av tekst i dette innlegget er hentet fra Document.no og du finner hele artikkelen HER. Som er eneste avis som har skrevet fra pressekonferansen.

Du finner hele pressekonferansen fra Demokratene i Oslo sin FB side:

Fra PDK sin FB side:

De tok blant annet opp håndteringen av korona, og mangelen på en exit-strategi. De uttrykte motstand mot vaksinetvang og koronasertifikat, selv om de ikke er motstandere av selve vaksinen. Men den enkelte må få ta sine egne informerte avgjørelser.

De fremhever også hvordan mediene samarbeider med myndighetene, noe som medfører til at befolkningen mangler informasjon.

Deretter tok Erik Selle tak i energipolitikken og strømkrisen. Senere handlet det om forholdet til EØS og andre overnasjonale avtaler. Videre fokuserer de på forsvar og beredskap.

I en pressemelding som ble sendt ut på forhånd kan man lese mer.

PDK og Demokratene

v/ Geir Ugland Jacobsen og Erik Selle

Demokratene og PDK ønsker en mer åpen og fordomsfri debatt rundt sentrale politiske spørsmål som for tiden berører Norge. Begge partiene mener at de to partiene har en stor grad av overlappende holdninger til politikken, og at det er viktig å sette fokus på de sakene som er viktige for Norge framover.

Vi erkjenner at i pressemiljøene og i det politiske etablissementet er det en pågående vilje til å utelukke partier som ikke er representert på Stortinget i den pågående politiske debatt. Likevel er det slik at de etablerte partiene åpenbart ikke tar utelukkende gode valg for nasjonen, og at det er behov for å utfordre den konsensus som preger stortingspartiene for å få bedre beslutninger.

Del dette
Les også  Hvorfor bør verdikonservative velgere stemme på PDK!