I Norge må vi starte en opprydningsjobb

Erik SelleInnenriksLeave a Comment

Erik Selle og Marius Reikerås sammen for barns rettigheter
Velgernes neste mulighet til å påvirke dette er ved valgene i 2023 og 2025. Da må det komme forandring!
Meld deg inn i PDK i dag, og bli med på vegen til et bedre Norge med trygghet og frihet for alle

Vi må få nasjonalstaten opp å stå igjen, med håpet om trygghet og frihet for fremtiden.

 

En fortsatt velferd for befolkningen er dette ryddelisten:
Fjern AMS målerne, få tilbake FM nettet, behold og viderefør kontanter, ta Norge ut av ACER og EØS, Paris-avtalen og FNs Migrasjonsplan, behold vannkraften for norske forbrukere og se nye fremtidige industrieventyr, fortsatt dele ut letekonsesjoner for olje og gass, stanse massemigrasjon, stanse innvandringlekasjen ved henteekteskap og såkalt familiegjenforening, forby hijab i skolen og på norske uniformer, totalforby heldekkende plagg i Norge som burka og niqab, prioritere kristne flyktninger fra de landene hvor de blir drevet ut, øke evnen til hjelp i nærområder for flyktningproblematikk og satse offensivt på god miljøpolitikk som da naturlig ikke inkluderer vindturbiner.
Globalismen må avkles og stanses, vi må få en nasjonalstats-renessanse, klimafanatismen må tøyles, elektrifiseringen av sokkelen stanses. Forsvar og beredskap må styrkes betraktelig, og åpenbart sykehuskapasiteten må styrkes. Bistandsbudsjettet skal halveres som et utgangspunkt, frivillige gaver skal få mer skattelette og det skal fokuseres på nød- og katastrofehjelp. Radikal kjønnsideologi skal ut av skoler og barnehager!
Vi må få en bedre mediepolitikk som sikrer mangfold i pressen, gjøre det enklere å starte og drive små og mellomstore bedrifter, fjerne formuesskatt, effektivisere vannkraften, sikre rimelig strøm til husholdninger og industri, sikre at skoler og universiteter ikke blir propagandainstitisjoner som NTNU som søker å sparke ansatte de ikke er enig med, sikre akademisk frihet og ikke ensrettethet, føre selvstendig sikkerhetspolitikk som ivaretar norske sikkerhetsbehov og revidere valgsystemet så vi flytter makt vekk fra partiene og tilbake til velgerne.
For å nevne noe!
Del dette
Les også  Forutsetningane for flyktningsystemet har endra seg dramatisk