Ja til samarbeid med Israel

AdminIsraelLeave a Comment

Israel

PDK Rogaland har vedtatt følgende resolusjon: Ja til samarbeid med Israel.

Partiet De Kristne Rogaland vedtok på sitt fylkesårsmøte den 13.mars 2021.:

Verden står overfor den største pandemien i nyere tid. Å få kontroll på pandemien nasjonalt bør være regjeringens prioritet nummer en. Det er urovekkende at Regjeringen har avslått en forespørsel fra å delta i utvikling, produksjon samt utveksling av erfaring og kunnskap om vaksinasjonsprogram fra det landet som har kommet lengst i vaksinering; Israel.

Regjeringen har igjen vist at de frivillig tar plass i baksetet når det gjelder å sikre landets innbyggere i stedet for å ha begge hender på rattet. Regjeringens behov for å være best i «EU-klassen» går på bekostning av det norske folks sikkerhet og beredskap. Når land som faktisk er medlem i EU søker mot Israel fremstår regjeringens avslag urovekkende.

Partiet De Kristne står for frihet og sikkerhet for alle.

Å sikre landets innbyggere er statens viktigste oppgave. Dette innebærer også å sikre landets innbyggere på best mulig måte når det kommer til vaksinasjoner. Dette for at vi så raskt som mulig kan komme tilbake til et «fritt» samfunn. Vi har ingen tid å miste og videre forsinkelser i det pågående vaksinasjonssamarbeidet Norge er med på gjennom EU vil påføre Norge enda større økonomiske og ikke minst menneskelige kostnader.

 

  • Partiet De Kristne vil takke ja til invitasjonen fra Israel om samarbeid i forbindelse med utvikling, produksjon, kunnskap og vaksinasjonsprogram.
  • Partiet De Kristne krever at Regjeringen gjør det den skal gjøre; sikre landets innbyggere på best mulig måte.
  • Partiet De Kristne krever at Regjeringen offentliggjør dokumenter, kommunikasjon og interne vurderinger i forbindelse med Israels henvendelse.
Del dette