Kristen tv-kanal sensurer politisk leder for kristent parti

AdminInnenriks, MediaLeave a Comment

Kristen Tv- redaktør sensurerer PDK

PDK registrerer med interesse at Ansvarlig redaktør i Kanal 10 Øyvind Rygg innfører en ny type journalistikk. Torsdag kveld inviteres partileder i PDK Erik Selle til Kanal 10s kveldssending. Der kritiserer Selle regjeringen ved ansvarlig statsråd Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og Statsminister Erna Solberg for sin arroganse overfor den Europeiske Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, etter dommene mot norsk barnevern.

Selle påpekte også skjebnen til alle de gode fedre i Norge som har mistet kontakt med sine barn etter skilsmisse. Og den urettferdighet mange fedre opplever i rettssystemet. Kanal 10 valgte å redigere bort dette fra torsdagens sending, for deretter dagen etterpå å «be om tilgivelse» for det Selle hadde sagt, men nå uten at noen vet hva han hadde sagt. Dette er et grovt overtramp og en underlig opptreden fra en redaktør.

Derfor legger vi ut eget opptak av det som Kanal 10 redigerte vekk

Sammen med redaktørens fordømmelse av partileder Erik Selle og hans bønn om «tilgivelse» på kanalens vegne.

Først finner du det Orginale intervjuet som ble sendt live. Under følger det retusjerte intervjuet, og avsluttes med kanal 10 Øyvind Ryggs tv opptreden der han tar avstand fra PDK og partilederens uttalelser.

Her er video der Kanal 10 Leder Øyvind Ryggs kommentar som umyndiggjør, og der han tar avstand fra et kristent parti og dets leder Kanal 10 tar avstand fra PDK og partileder – SD 480p

Her er samme uttalelse fra Øyvind Rygg på YouTube. Hvis filen over ikke fungerte for deg.

Du kan se klippet her av den delen som ble klippet vekk:

Her er det sensurerte intervjuet som ble lagt ut av kanal 10 på sine FB sider.

Nå kan du som velger og seer selv vurdere både innhold og reaksjon

Og gjøre deg opp en selvstendig mening om saken. PDK vil fortsette å kjempe for et trygt familievern hvor barn og familier får den hjelp de trenger når de trenger det. Men uten en ukultur i et barnevern som ser et stigende antall dommer mot seg i den Europeiske Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg. Arrogant er nøyaktig det dommerne i Strasbourg opplever den norske regjering som i disse sakene. PDK vil fortsette å kjempe for et rettferdig rettssystem hvor mor og far blir likestilt som omsorgspersoner, også etter et vanskelig samlivsbrudd. Barn trenger som hovedregel både mor og far også etter en skilsmisse. Og likestilling må også gjelde skilte fedre.

Del dette