Landsmøte 2020 til PDK er utsatt inntil videre

AdminPDKLeave a Comment

Næringslivet

Utsatt landsmøte 2020

Ledergruppen har på bakgrunn av den rådende situasjon og føringer fra myndighetene
besluttet å utsette landsmøtet i april.  En rekke fylker har ikke gjennomført sine fylkesårsmøter grunnet samme situasjon. Landsmøtet vil bli avholdt til høsten, og alle delegater valgt på årets fylkesårsmøter blir stående og møter i henhold.

Kun tidspunkt er endret. Sentralstyret vil gi de resterende fylkene selvfølgelig disp til å avholde sine ordinære årsmøter når forsamlingsbegrensningene grunnet coronaviruset er opphevet.

PDK for en tid som denne.

Alt som skjer nå viser at alt PDK har i sitt program er riktig, og de gode løsningene for landet vårt. Du finner hele vårt program under fanen program på nettsiden vår.

Følg spesielt med på det som nå skjer i Nye Kristiansand. Formannskapet ønsker å trekke til seg makt. PDK står som garantist for demokrati og effektiv styring. Det har gitt oss oppmerksomhet i Fedrelandsvennen. Flott jobbet av Lill May Vestly som er PDKs representant i bystyret.

Tro og tålmodighet arver løftene, står det i Skriften.  Mist ikke motet, bli ikke motløs. Gud gav oss ikke motløshetens ånd, men kraft, kjærlighet og sindigheten ånd.

Norge tilbake på fast grunn!

Partiet De Kristne er et landsdekkende, politisk parti som også i framtiden vil bygge samfunnet på friheten og tryggheten i den kristne tro og lære.

Det er nemlig ikke oljen som har gjort Norge til en internasjonal suksess. Ei heller sosialismens vilje til å regulere og begrense. Det er den tusen år lange forankringen i kristendommen som har løftet oss opp og fram som nasjon, både moralsk og økonomisk. Troen på Bibelens Gud brakte Norge ut av vikingtidens blodige mørke og inn i frihet og trygghet for alle. Det er kristendommens respekt for livet og den enkelte som har gitt oss et samfunn mennesker flykter til – og ikke fra.

Partiet De Kristne er partiet som vil bygge videre på fast grunn: Vi kombinerer liberalismens respekt for enkeltmennesket med tradisjonelle kristne verdier, som ansvar og omsorg for sin neste, og finner oppskriften på et samfunn som er fritt og trygt for alle – uansett hvem du er eller hvor du kommer fra.

Del dette