Partiet De kristne får støtte av Nina Karin Monsen

AdminFamilie, Stortingsvalg, Valg

Partiet De Kristne

Gir sin støtte og stemme til Partiet De Kristne

Filosof og forfatter Nina Karin Monsen er tydelig på at hun støtter Partiet De Kristne (PDK). – Jeg har forhåndsstemt og gitt PDK min stemme, sier hun.

  • Jeg har stemt Partiet De Kristne på grunn av deres klare og tydelige ønske om reversering av homoekteskapet, sier Monsen. – PDK vil ta kampen opp for barns rett til en far. De vil reversere barneloven § 4A som vi fikk i 2009, der barn mistet retten til far. Lesbiske kvinner fikk retten til å frata barna en far. Dette blir velsignet i norsk lov. Jeg har ikke funnet noe annet parti som vil reversere den kjønnsnøytrale ekteskapsloven av 2009, og har dette i sitt program.
  • PDK har dessuten en stor forståelse for at barn skal få leve når de er unnfanget, og at familien med mor, far og barn skal ha en særstilling. Dette er gode og viktige grunner til å stemme på nettopp dette partiet.

Predikant støtter PDK på Facebook

Predikant Svein-Magne Pedersen gir også sin støtte til Partiet De Kristne.

  • Jeg har gitt min støtte til Partiet De Kristne, sier Pedersen. – Du finner det på min facebookside hvor jeg har 4500 følgere.

 

Ber folk stemme PDK

Stortingsrepresentant Ingebjørg Godskesen har også vært ute i media og ettertrykkelig oppfordret folk til å stemme PDK.

«Jo mer jeg har lest av partiprogrammet til PDK, jo mer forskrekket ble jeg. Det minner om et av Carl I. Hagens gamle partiprogrammer», sa Godskesen til Agderposten nylig.


Melder seg kanskje inn

I et oppslag i Fædrelandsvennen sier Godskesen at hun kanskje melder seg inn i partiet.

«De er ikke representert i bystyret i Arendal, men det kan bli. Jeg tror mange ikke er klar over alt de står for. Jeg har diskutert med dem at kanskje folk lar seg skremme av navnet, men de er åpne for hvem som helst. Det er bare at de har en kristen formålsparagraf», sier Godskesen til Agderposten.

Del denne posten

Del dette