PDK EVENTER I 2021

Bli med på laget, og utgjør en forskjell i Norge!

PDK Viken

PDK Viken inviterer alle sammen til å besøke oss på stand under OASE i Fredrikstad fra den 13 til den 18 Juli 2021. Du kan bli bedre kjent med oss i PDK Viken og PDKs politikk når du tar en tur innom standen vår.

PDK Innlandet

PDK innlandet inviterer alle til åpent møte i Appella-kirken på Flisa 13.08.21, kl. 18.00. Adr: Kaptein Dreyers veg 8. 2270 Flisa. Hjertelig velkommen skal dere alle være.

PDK Agder

PDK Agder inviterer alle sammen til Arendalsuka 16 til 20 August. Det vil bli avholdt en rekke møter i regi av PDK, og du får også muligheten til å møte flere av PDKs stortingskandidater som du kan snakke med på stand i Arendal sentrum.

PDK Sogn og Fjordane

PDK Sogn og Fjordane inviterer alle til å møte Partileder Erik Selle. Det vil bli avholdt en rekke møter i regi av PDK i sogn og fjordane mellom 10-11 August, og du får mulighetene til å bli kjent med flere av PDKs stortingskandidater.

PDK Viken Radiotime

Hver fredag fra 04.06.2021 klokka 14.05 til klokken 15.00 på Radio Øst FM 97,3, DAB og nettradio. Vil du kunne bli kjent med vår politikk, du vil også møte flere av våre stortingskandidater i disse sendingene.

PDK Innlandet

PDK Innlandet inviterer til politisk samling på Otta tirsdag 08.06.2021 kl. 18.30 på Parken Grill & Cafèbar i Otta. Alle er velkommen til kl.18.00 også, men selve PDK-samlingen starter presis kl. 18.30 inne i Parken Grill & Cafèbar.

PDK Viken

PDK Viken har startet med stand i Sarpsborg, Halden og en rekke andre byer i Viken fylke. Du er hjertelig velkommen innom standene våre å bli bedre kjent med PDKs politikk. Lurer du på noe om vår politikk er det bare å spørre.

PDK

PDK vil annonsere nye eventer/møter forløpende. Ønsker du å delta på noen av disse send oss gjerne en e-post til post@dekristne.no eller ta kontakt med ditt lokallag. Det vil være lokale restriksjoner å ta hensyn til i forbindelse med smittevern.

Del denne siden