PDK sier fullstendig nei til videre utbygging av vindkraft

AdminInnenriks, PDKLeave a Comment

EI til videre utbygging av vindkraft

PDK sier fullstendig NEI til videre utbygging av vindkraft

Ukeskommentar 05.06.2020

Hei!

Erik Selle, partileder i PDK her; Partiet De Kristne, og dette er ukas kommentar.

Denne uken har mediebildet vært preget av det tragiske dødsfallet til George Floyd i Minneapolis, og mediene har vært over seg, og vi har sett riots i USA som vi kanskje ikke trodde vi skulle se, og i denne opphetede situasjonen så er det noen ting som er veldig viktig å påpeke: Det ene er at President Trump beordret FBI til å etterforske dette politivolds-overgrepet, drapet, og politimennene ble avskjediget og arrestert og tiltalt. Og det som vi har smertelig erfart, det er at vi i rettsstaten så skal vi overlate etterforskning og domsavsigelse til rettsvesenet. Det er ikke gatas justis, og det er ikke medienes forhåndsdømming eller omtale som skal gjøre det, det er det rettsvesenet som skal gjøre.

I 2017 så var der et annet politidrap i Minneapolis. Det var en politimann som skjøt en helt vanlig dame, og denne politimannen fikk tolv og et halvt års fengsel. Politimannen var svart, med somalisk bakgrunn, og kvinnen var hvit.

Det jeg prøver å si, det er at den som gjør onde ting skal straffes for det, og politidrap har skjedd i USA av forskjellige farger mot forskjellige farger. Det ingen tjener på, det er at man misbruker denne situasjonen til politisering, og tillate opprør som ødelegger liv, som ødelegger helse, som ødelegger livsverk. Gatas justis kan ikke få operere, det blir det anarki av, og vi skal i det store bildet ta med at USA er fremdeles det landet som hundrevis av millioner fra hele verden: Asia, Afrika, Midtøsten, hadde emigrert til på et øyeblikk hvis de hadde fått muligheten til det. Og det er ingen som tjener på et imploderende USA.

Den forrige politimannen, av somalisk herkomst, fikk altså i juni i fjor tolv og et halvt års fengsel.

Da var det demonstrasjoner mot at han var offer for rasisme, at han ble dømt for politivold. Nå ser vi frem til at rettsvesenet i USA tiltaler og dømmer disse politimennene på samme måte som politimannen i fjor. Utfører du kriminalitet så skal hudfargen spille ingen rolle, utfører du vold og drap, så skal hudfargen spille ingen rolle. Loven skal være lik for alle, det må vi holde frem, og det må vi kjempe for. Og kanskje det er tid for å be, spesielt for USA, at polariseringen som eksisterer der nå, at de kan finne tilbake til en normal politisk kurs, for det er svært viktig for demokratiet, både der, og for verden, og for Norge faktisk.

Til hjemlige forhold, så er det slik at Partiet De Kristne sier fullstendig nei til videre utbygging av vindkraft. Nå er der førti ordførere i Norge som har sagt nei til mer vindkraft, satt en stopper for det. På Stortinget så er det surrealistisk nok en stortingsrepresentant fra SV, Sosialistisk Venstreparti, som ønsker at PST skal overvåke vindkraftmotstandere. Hva er dette for noe SV? Vi vet at den totalitære tendensen på ytre venstre er lett tilgjengelig, men dette får det være grenser for. PDK sier nei til videre vindkraft. PDK sier ja til å utbedre og forbedre og fornye vannkraftressursene våre, og PDK vil ikke at Norge skal ødelegge norsk natur for at Tyskland skal få strøm. Det er helt uaktuelt.

Videre vil jeg anbefale deg å gå inn på Resett.no.

Jeg skrev en artikkel der som ble lagt ut den 3. juni, som heter «Rødblå dekonstruksjon av nasjonalstaten og den kristne kulturarven», og vi ser hvordan Høyre og Arbeiderpartiet med deres haleheng har systematisk dekonstruert nasjonalstaten. Dette skriver jeg noe om.

Det vi så under Covid-19, det var at i Europa, så stengte nasjonalstatene grensene, og de folkevalgte, regjeringene, som står ansvarlig for velgerne sine, var de som tok ansvar for egen befolkning. Det EU bidro med, det var at da regjeringen Solberg kom med sin redningspakke som gikk gjennom i Stortinget, så tok det altså fjorten dager før ESA sa ja. Vi måtte altså vente på en EU-godkjenning for en økonomisk redningspakke for eget næringsliv og eget samfunn. Slik kan vi altså ikke ha det. Les artikkelen min på Resett.

Så vil jeg bare benytte anledningen til å ønske deg en riktig god helg.

Midt oppe i det som skjer i verden, så er der håp. Det var en vis mann som sa: «All it takes for evil to prevail, is for good people to do nothing!» Altså: Det eneste som trengs for at ondskapen skal seire, er at gode mennesker gjør ingenting. Jeg oppfordrer gode mennesker til å engasjere seg. Jeg er glad for at vi lever i et demokrati hvor det er lov å demonstrere mot politifolk, men det er altså ikke lov med anarki og kriminalitet. Måtte den gode demonstrasjonen fortsette. Måtte det gode engasjementet fortsette. Måtte demokratiet overleve, og leve lenge i landet.

Ha en riktig god

Del dette