PDKs taler på Oslo Symposium 2021

RedaksjonenOslo Symposium, PDK, StortingsvalgLeave a Comment

I år stemmer vi PDK

PDKs partileder Erik Selle og Fylkeleder Maren Anne Krûger på Oslo Symposium 2021.

Gikk du glipp av talene under live sendingen til Oslo Symposium 2021. Da kan du få me deg talene her. Er du enig med PDK, må du stemme PDK. Vil du at flere skal få høre mer om PDK, da kan du dele denne siden med venner og bekjente.

Partileder Erik Selle´s tale til Oslo Symposium

Fra talen til Partileder Erik Selle:

«Valgdagen er en kontraktsinngåelse mellom politikerne og deg. Du må se på programmene og hva de vil gjøre, men også på det de har gjort, om det er konsistens mellom det man sier og det man gjør. Da får de etablerte partiene et betydelig problem,sier partilederen for Partiet De Kristne (PDK).

Han tordnet mot sosialismen, og mente at dagens borgerlige partier er blitt «som det skjeve tårnet i Pisa». Erik Selle mener det er naturlig at det dukker opp nye partier for en ny tid,. Han gikk ut mot det økende antallet «politiske broilere», og mener at man trenger flere politikere på Stortinget med arbeids- og livserfaring.

– Vi trenger nye politikere som kommer inn på Stortinget og ikke tror at arbeidsinstruksen er å lage nye lover. Vi trenger politikere som tenker: «Hvor mange lover kan jeg fjerne i dette landet? Hvor fritt kan folket få lov å være?» Hvis jeg noen gang kommer inn på Stortinget, skal jeg gjøre som Donald Trump: For hver nye lov jeg lager, skal jeg fjerne fire»

Fylkesleder Vestfold og Telemark Maren Anne Krûgers tale til Oslo Symposium

Les også  PDK ser det naturlig å skille mellom klimapolitikk, miljø og forvaltning

Fra talen til fylkesleder Maren Anne Kruger

«Vi har hørt mange her med gode holdninger og gode synspunkter. Jeg meldte meg inn i Partiet De Kristne for fem år siden og da jeg begynte å få innsyn i hva som har skjedd på Stortinget de siste fire årene, og jeg må si jeg er bedrøvet, og advarte om at hun ikke kom med en festtale.

I år som for fire år siden, hører vi at det står mellom rødt og blått. Ordene er de samme, men hva har dette kristne partiet vært med på siden forrige Stortingsvalg?

Når man kriminaliserer en mor og en far som vil oppfostre sine barn med kristne, tradisjonelle verdier, og kristne forkynnere anbefaler folk å stemmer på et parti som er med å få gjennom slike saker, så må jeg ta bladet fra munnen. Det er på tide å stemme på noen andre, sa hun til stor applaus fra salen.

Det finnes gutt og jente, og det finnes normer for familien. Det høres ikke fra Stortingets talerstol i dag.

Elefanten i rommet er det ingen som snakker om – keiseren er uten klær.

Det er ok at FrP mister sine konservative velgere, og at Høyre mister sine også. Det er helt greit at det kristne partiet KrF tar en pause, og at PDK tar plassen deres på Stortinget.

Det handler ikke om rødt eller blått, men en nasjon som er i en stor, stor krise. Det går i gal retningen, enten det er rødt eller blått.»

 

 

 

 

Bruk kilde er: Norge I Dag

Del dette