Tidligere leder i Bergen Frp melder overgang til PDK

RedaksjonenInnenriks, PDK, StortingsvalgLeave a Comment

Tidligere leder i Bergen Frp melder overgang til Partiet De Kristne

Tidligere leder for Bergen Fremskrittparti, Petter Eltvik og tidligere kommunestyremedlem i Fjell kommune, Ann-May Aase Eltvik har meldt seg ut av Fremskrittspartiet og inn i Partiet De Kristne.

FrP har forlatt sin nasjonalkonservative arv og mistet sin identitet. Tillitsvalgte i FrP blir nå brukt for å sikre verdiliberale en politisk karriere. Det viser prosessene i Bergen og Oslo med all tydelighet. Ann-May og Petter Eltvik har begge lest nøye igjennom partiprogrammet til PDK og dette er et program som ivaretar ideene som Frp ble stiftet på enda bedre enn det FrP gjør i dag. Vi mener og at det kristne verdigrunnlaget er viktig for Norge. Norge trenger alternativer til de partiene som sitter på stortinget i dag. Norge trenger noe nytt. Partiet De Kristne har det beste partiprogrammet i Norge, en fungerende nasjonal organisasjon som stiller til valg i alle fylker og en god ledelse. Vi ønsker derfor å bidra til at PDK lykkes.

Vi er svært fornøyde med at Petter og Ann-May Eltvik har meldt seg inn i PDK og vil stille på stortingslisten vår. De er høyst kompetente og dyktige politikere. Vi ser at stadig flere fra Fremskrittspartiet finner seg hjemme i PDK og gleder oss over det. Vi har et program og en profil som gjør at beviste mennesker fra KrF, FrP, Høyre til Senterpartiet finner et godt alternativ i PDK. I tillegg tror vi at bompenge velgere vil kunne kommer over til PDK. Hos oss finner de en avklart borgerlig profil tydelig forankret i fundamentale verdier. Vi opplever nå vekst og håper å kunne utfordre flere av stortingspartiene ved valget til høsten.

Del dette
Les også  Møt Listetoppene til Valget 2017!