Truls Mehus hadde nok passet bedre i et annet parti

Tomas MoltuPDK, Valg

Det legges nå press på ham. Enten må han blir konform med KrF, ellers blir han frosset ut

Det legges nå press på ham. Enten må han blir konform med KrF, ellers blir han frosset ut. Truls Olufsen-Mehus Privat bilde.

Truls Mehus hadde nok passet bedre i et annet parti.

Fra artikkel i Resett i dag, les hele artikelen HER

– Det er lett å se hvem har er enig med. Han deler syn med Partiet De Kristne (PDK) i mange saker. Det er et parti som har en helt annen forståelse av virkeligheten enn KrF, sier Kjølsvik.

Tomas Moltu

Tomas Moltu fra Partiet De Kristne (PDK) sier til Resett at det kun har vært et spørsmål om tid før forskjellen mellom Truls Olufsen-Mehus og KrF ble synlig.

Det legges nå press på ham. Enten må han blir konform med KrF, ellers blir han frosset ut, mener han.

Ekskludering er ikke en praksis som KrF har benyttet seg av, og er nok heller ikke aktuelt i dette tilfellet, tror Moltu. Han mener dilemmaet til KrF er at Truls Olufsen-Mehus trekker til seg en gruppe konservative velgere som ellers hadde gått til PDK.

Sentralt i KrF er det samtidig igangsatt nok en fornyelsesprosess og jeg tviler på at den går i Mehus sin favør.

 

Det er mellomvalgår, og jeg tror de er åpen for å miste ham nå. I den tro at konservative KrF velgere uansett vil stemme KrF ved neste stortingsvalg, sier han, og peker på at mellomvalgår er ofte tid for endringer. 

– Ellers er det nok riktig, som noen i KrF sier, Truls Mehus hadde nok passet bedre i et annet parti. Politisk ligger han nok betydelig nærmere PDK.

Del dette
Les også  Frank Rørheim har meldt seg inn i Partiet De Kristne