Vi løfter i flokk

RedaksjonenPDK, StortingsvalgLeave a Comment

Ole Steen Fylkesleder Møre og Romsdal

Norge står no i ei brytningstid der heile samfunnet endrar seg fortare og fortare.

Derfor er det for mange av oss heilt avgjerande å få på plass krefter som kan peike på skeivutviklinga og få justert kursen. Valkampen kan brukast til det. Vi trenger din hjelp økonomisk for å få til dette, og her kan vi løfte i flokk. Viss mange nok gir eit beløp kvar, så blir summen bra.

Derfor har eg starta med å gi mitt beløp til PDKs valkamp, og vil utfordre alle andre til å bidra. Startar derfor med å utfordre alle tillitsvalde i sentralstyret, fylkesleiarane og lokallagsleiarane. Så alle som er enige med PDK.

Vi treng å komme I gang med å utfordre stortingspartiene og da trenger vi din hjelp. Det kan du gjøre ved å gi ditt bidrag  til konto nr 3207 32 61049 eller Vipps nr 83 2 46 merk “gave” i tekst felt.

PDK er en reell utfordrer til de etablerte partiene ved dette valget. PDK har hatt jevne gode målinger i media de siste månedene. Noe som gjør at det er viktigere enn noen gang å støtte det den politikken du står for.

PDK har sett en sterk medlemsvekst så langt i 2021. Dette er med på å gi PDK større handlingsrom ved dette valget, og gjør at PDK kan nå ut til enda flere i Norge, med “Norges beste partiprogram”. Men vi kan nå enda flere med din hjelp.

VI STÅR PÅ FOR PDK

Ole G. Steen – PDK

Del dette
Les også  En skolereform uten fremtid