Vil Krf lytte og foreta en endring i sin politikk?

Tomas MoltuPDKLeave a Comment

Ukas kommentar med Tomas Moltu

Vi ser at der er store forandringer over hele verden, men også i Norge.

Nå har vi nettopp fått fremlagt statsbudsjettet og trenger litt tid for å gå igjennom og se på endringer der, foreslåtte endringer. Vi vet allerede nå at regjeringen ønsker å innføre/øke flyseteavgiften igjen. Noe som vi finner ganske meningsløst i den tiden vi lever i med store utfordringer både for Norwegian og SAS.

#ukeskommentar (16.10.2020)

Hei, mitt navn er Tomas Moltu, jeg er nestleder i Partiet De Kristne. Og dette er ukens kommentar.

Så har vi også sett at Stortinget nærmest har instruert regjeringen i forhold til dette med å gå igjennom barnevernet. Det har vært en sak for Partiet De Kristne lenge. Særlig etter at Marita Moltu tok opp dette i bystyret for noen år siden og fikk flertall for gå igjennom, og få til en gransking i Bergen mot den tidens byregjering som inkluderte også Arbeiderpartiet, Kristelig Folkeparti og Venstre. Nå er altså dette løftet til Stortingsnivå, og det syns vi er veldig spennende. Vi ser at Stortinget nærmest instruerer regjeringen til å ta dette opp og hvor også Kristelig Folkeparti har strittet imot. Også her selv etter mange dommer i Strasbourg hos menneskerettsdomstolen som sier at Norge gjør en for dårlig jobb innenfor barnevernet, så det syns vi er spennende.

Der skjer mye i USA. Amy Coney Barrett er på veg til å få flertall for sin plass i Høyesterett

Det gleder vi oss over, og det tror vi vil bli veldig bra for USA og for fremtidige generasjoner. Valgkampen der borte er i gang, og ikke bare i gang. Den er relativ spiss. Vi ser at på meningsmålingene så har Joe Biden ledet ganske godt frem til nå, men hans forsprang begynner å bli tynnere, og oppslutningen rundt Donald Trump ser nå ut til å styrkes. Så det syns vi er spennende. Vi ser at der er en voldsom begeistring rundt kampanjene til Donald Trump, mens kampanjene til Joe Biden ikke akkurat er preget av begeistring.

De er snarere preget av det stikk motsatte. Så jeg tror fremdeles at Trump kommer til å få fire nye år, og så gleder vi oss til å se valgresultatet når det en gang blir ferdig en gang etter 3. november. Jeg skal prøve å holde dere litt oppdatert på USA-valget. Jeg syns det er utrolig spennende.

Ellers har det vært litt debatt rundt partinavnet vårt. Og særlig har det vært omtalt i Resett, og da stilles spørsmålet: Er det kun Kristelig Folkeparti som skal ha eneretten på å definere norsk politikk på hva som er kristne verdier i norsk politikk?. Og der er jo svaret vårt at: Nei, det bør det ikke være. Vi mener også at en kanskje bør kanskje ha en redefinering på hva kristne ser på som politisk viktige saker, og at en gjerne finner det hos Partiet De Kristne fremfor hos KRF. Det vil vi fortsette å løfte opp. Vi vil fortsette å løfte opp friheten og individets rettigheter, et sterkt næringsliv, nasjonale grenser og at vi ønsker å få stanset disse vindturbinene. Der er masse på dette som vi mener er viktig politikk som vi ønsker å løfte fram fra Partiet De Kristne.

Ellers så har vi også fått vår første vararepresentant i Stortinget:

Ingelin Lossius-Skeie, som vi ønsker hjertelig velkommen, og vi ser at der er stadig flere som melder seg inn i Partiet De Kristne, som er Norges eneste konservative parti. Vi er stolte over å kalle oss konservative. Jeg har alltid pleid å si at: «Konservativ, det er evnen til å tenke langsiktig», og det gjør vi i Partiet De Kristne. Vi tenker langsiktig, vi ser bakover, vi ser fremover. Vi satser på verdier, og vi satser på det som bærer og det som holder i lengden. Både verdier, men også næringsliv, familie og frivillig arbeid og ting som er solid. Så vi ønsker stadig nye medlemmer velkommen i Norges eneste konservative parti. Særlig velkommen også til vår første vararepresentant til Stortinget.

Med dette så ønsker vi dere en god helg og så sees vi igjen.

Del dette